На Київщині шукають неповнолітню дівчину, яка пішла з дому та не повернулася

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

Під Києвом у Гостомелі шукають 16-річну Аліну Слуцку. Відомо, що дівчина ще 21 квітня близько 15:00 пішла з дому на вулиці Рекунова, 9 і досі не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого нічого не відомо. Телефон дівчини відключений.

Аліна Слуцька


Особливі прикмети зниклої: на вигляд Аліні 17 років, зріст 170 см, у неї середня статура, овальне обличчя, сірі очі, довге темне волосся. Вона була одягнена в чорну куртку, але могла змінити одяг.

Якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже кону життя і здоров'я дівчини.

Аліна Слуцька

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом пропала юна красуня в чорній куртці, батьки божеволіють - особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал Знай.uа Трагічна загибель дівчинки під Харковом обростає моторошними подробицями - "всю ніч лив дощ, а вона блукала"

Знай.uа писав, що Під Києвом шукають 14-річну принцесу з карими очима, - ні прикмети, ні сліду