На Київщині, у місті Славутич, розшукують 14-річну дівчинку, яка від учорашнього ранку не повернулася за місцем проживання. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей.

Зазначається, що розшук малолітньої ведеться Славутицьким відділенням поліції. Зниклій неповнолітній Букші Олександрі - 14 років, проте вона виглядає старше за свій вік, приблизно на 15-16 років. У вівторок, 21 квітня, близько 11:00 вона вийшла з місця тимчасового проживання у місті Славутич - Невського кварталу, 3, та до цього часу не повернулася.

Фото: Служба розшуку дітей
Фото: Служба розшуку дітей

За інформацією правоохоронців, Олександра виглядає на 15-16 років, 165 сантиметрів зросту. Дівчинка - середньої статури, із круглим обличчям, кароока. Має довге темно-русяве волосся.

На момент зникнення дитина була вдягнена у куртку та брюки чорного кольору, взута у світлі кросівки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця знаходження дівчинки, просять повідомити до поліції за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.