У Києві кожна злива перетворюється на стихійне лихо, під час якого вулиці стають повноводними річками, в яких тонуть автомобілі. Мер столиці Віталій Кличко обіцяв вирішити цю проблему, встановивши більш потужні насоси і розчистивши забиту сміттям зливову каналізацію. При цьому він натякнув, що основна причина засмічення зливових стоків – діяльність самих городян. Разом з тим зливову каналізацію часто виявляються заасфальтованою, і це – справа рук столичних дорожніх служб, зазначає телеграм-канал «Х**вий Київ».

Одну таку «замуровану» лівньовку кияни знайшли під шаром асфальту в районі станції метро «Політехнічний інститут».

«Під час кожної зливи машини плавають по місту, як гондоли у Венеції. А в чому ж справа? У "ливневках"! В них ніх**я не стікає. Як вирішити проблему? Елементарно! Заасфальтувати їх, нах*р!!! Нема дощової каналізації, немає проблеми», - зазначає автор ролика Дар'я Остапенко.

На опублікованих кадрах – те, що спочатку може здатися просто ямою в асфальтному покритті. Насправді там «сховали» дощову каналізацію, яка зі зрозумілих причин вже не в змозі виконувати свої функції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустила людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.