У мережі оприлюднили унікальний відеоролик, який демонструє халатне відношення столичних комунальних служб до місцевих жителів. Зокрема, киянка показала, як на одній з доріг комунальники засипали асфальтом зливну яму.

Відповідне відео з цим з'явилося в Telegram-каналі "Ху@овий Київ".

"Комунальні служби, скажіть, будь ласка, хто за це повинен відповідати? Хто асфальтував цю дорогу, а це вулиця Політехнічна №5 - поруч в нас Борщагівська 46/2. І ми бачимо досить "живий" проїзд. Тут регулярно ходить громадський транспорт, і що ми бачимо – асфальтом була закрила зливна яма", - розповіла жителька Києва у ролику.

Скріншот з відео

В результаті це й ролик викликав у мережі неабияке обурення. Так, зі слів містян, дуже часто під час сильних злив вулиці Києва просто затоплює, що в сою чергу завдає численних проблем. Водночас комунальники, які навпаки мають розчищати ці "зливники", то вони їх ще й заасфальтовують.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Маріуполі надали допомогу нужденним і роздали городянам 25 тисяч медичних масок

Як повідомляє портал "Знай.uа" Під Києвом жінка запроторила чоловіка до ями, мило посміхаючись копам

Також "Знай.uа" писав, що у Львові рейдери захопили шматок землі під прикриттям карантину і перевели стрілки на Садового