Під Києвом жінка незаконно утримувала чоловіка в ямі.

Про це повідомляє поліції Київщини.

Так, стало відомо, що у Борисполі жінка незаконно позбавила волі чоловіка. Про це правоохоронцям повідомили місцеві жителі. За вказаною адресою оперативно прибули патрульні поліцейські.

Фото Національної поліції


Правоохоронці зайшовши на подвір'я помітили 40-річну громадянку. Жінка повідомила, що в будинку вона одна, а про чоловіка в ямі їй взагалі нічого не відомо. Однак, правоохоронці почули крики про допомогу. Ці крики доносились з ями, яка в додачу була завалена мішками та тротуарним бордюром. Розчистивши вхід, патрульні виявили чоловіка, який мав тілесні ушкодження.

Правоохоронці дістали потерпілого та передали його медикам. Цю справу передали на розгляд слідчим. Наразі вони встановлюють всі причини та обставини подій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Харковом розшукують двох небезпечних рецидивістів, які не знають жалю - особливі прикмети та фото

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа Львівщиною розгулює озброєний злочинець, який вміє вбивати - особливі прикмети та фото

Також Знай.uа писав, що розстріляли і дали по газах! У Львові розшукують “Ford Mondeo”, на якому втекла банда підозрюваних убивць