ФК "Динамо" Київ вирішив випалити поле на своєму рідному стадіоні.

Про це повідомляє прес-служба "Динамо" в соцмережі Facebook.

Так, у київському футбольному клубі "Динамо" розповіли про рішення випалити траву на власному стадіоні імені Лобановського в столиці. Таким чином кияни хочуть привернути увагу до проблеми підпалів сухостою.

Фото прес-служба Динамо


"ФК Динамо Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, щоб вона краще росла в наступному сезоні. Ми слідуємо старій добрій традиції спалювати сухостій, покладаємо на цей процес великі надії і рекомендуємо зробити те ж на стадіонах "Олімпійський" та "Арена-Львів". Правда маячня? Ми теж так думаємо!" – зазначено в повідомленні.


Свій пост футболісти супроводили отфотошопленними фото у вигляді колажу.

ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. Ми...

Geplaatst door FC Dynamo Kyiv op Woensdag 6 mei 2020

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хорватський захисник "Динамо Київ" Йосип Піваріч заявив, що влітку у нього закінчується контракт з українським клубом і він поки не знає, де продовжить свою кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.ua , пандемія нанесла потужний удар по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Також портал Знай.ua писав, що футболісти "Динамо" сіли за парти разом з дітьми.