Відновити роботу дитячі садки зможуть вже через два тижні після рішення Кабміну про відновлення навчального процесу.

У тому випадку, якщо з 22 травня карантинні обмеження будуть значно ослаблені, в Києві почнуть відновлювати роботу дитячих садків.

Дитячий садок, фото: sts.sumy.ua
Дитячий садок, фото: sts.sumy.ua


Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко на своїй сторінці в Facebook.

«Відновити роботу дитячі садочки зможуть через два тижні після рішення Кабміну про відновлення навчального процесу, оскільки нам необхідно буде час, щоб ретельно підготуватися», — написала вона.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вона підкреслила, що великій кількості батьків необхідно буде залишати своїх дітей, оскільки ті вийдуть на роботу. Тому зараз вирішується питання про відновлення роботи дошкільних навчальних закладів.

«Ми проводимо підготовчу роботу: закуповуємо захисні та дезінфікуючі засоби, готуємо покрокові інструкції щодо відновлення навчального процесу в садках», — написала Ганна Старостенко.

Вона також зазначила, що необхідно ще враховувати і той момент, коли в столиці запрацює громадський транспорт, так як працівникам садків треба якось добиратися на роботу.

#Столична_освіта_на_карантині 👩‍🏫👩‍💻👨‍👩‍👧‍👦👨‍🎓 Продовжую отримувати величезну кількість запитань про те, коли і як...

Geplaatst door Ганна Старостенко op Dinsdag 5 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Батьки малюків показали огидний туалет в дитячому саду - "Це повинно називатися унітазом!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Маленьких киян будуть "садити на горщики" онлайн - у Кличка вирішили, що робити з садками на карантині

Також «Знай.ua» писав, що Київський садок прикрасив "пухнастий" мурал, милота зашкалює - "як живий!"