У Києві один з житлових будинків під час чергової зливи перетворився в справжній «Титанік». Відео масштабного затоплення опублікували в телеграм-каналі «Київ зараз».

Як повідомляється, від стихії постраждав житловий будинок, розташований на вулиці Калнишевського. На опублікованих кадрах – приміщення коридору, по якому потужними потоками з дірявої водостічної труби розливається дощова вода.

«Це будинок на вул. Калнишевського. Житловий будинок. На відео наслідки вчорашнього дощу», - написали автори повідомлення у телеграм-каналі.

При цьому водяні потоки заливають підлогу приміщення, розливаються під двері розташованих поруч квартир і стікають вниз по сходах. Можна тільки здогадуватися, як довго простоїть будинок, який кожної зливи заливається водою. До того ж, вологе приміщення швидко відволожується і заростає цвіллю, шкідливою для здоров'я людини. Поки не відомо, чи скаржилися мешканці будинку на потоп відповідальним за стан будівлі комунальним службам.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустила людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.