У Києві як тільки випадає трохи більше опадів, ніж зазвичай на дорогах стає проблематично пересуватися. Вулиці міста буквально тонуть у величезних калюжах, через які кладно машинам предвигатся.

Про це повідомляє телеграм-канал "Х**вий Київ"

Так, у Києві в понеділок, 4 травня йшов сильний дощ, через це на деяких ділянках дороги стався справжній колапс.

Фото Х**вий Київ


На деяких ділянках дороги утворилися величезні калюжі. Наприклад на вулиці Гончара, через дощ огорожу, які було поставлено під час ремонту проїзної частини віднесло по калюжі по вулиці.

Фото Х**вий Київ

Фото Х**вий Київ

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


А ось на вулиці Полярній утворилася настільки величезна калюжа, що машини буквально потопали в ній.


"Ні для кого не секрет, що, як тільки в місті йде дощ. настає TOTAL П**ДЕЦЬ. Сьогодні не виняток. На Полярній намагався перетворитися в підводний човен", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Х**вий Київ".

Фото Х**вий Київ

Нагадаємо, осатаневшая від коронавіруса киянка "помстилася" водієві трамвая і зробила "це" прямо на рейках, ганебне відео.

Як повідомляв Знай.ua , лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.ua писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.