У понеділок, 20 січня, прямо в центрі Києва пролунав звук пострілу. У будівлі Центральної виборчої комісії на бульварі Лесі Українки від вогнепального поранення помер чоловік. Про це повідомляє Інформатор.

У ЦВК знайшли тіло молодого чоловіка, Інформатор

Так, з самого початку на лінію "103" надійшов виклик про те, що в будівлі Центральної виборчої комісії знаходиться чоловік з вогнепальним пораненням. На місце події виїхала карета швидкої допомоги, проте медики вже нічим не змогли допомогти потерпілому, і, в результаті, той помер. Згідно з непідтвердженою інформацією, свідки стверджують, що чоловік вистрелив у себе сам. На даний момент копи встановлюють, чи було це випадковістю або ж він навмисно всадив в себе кулю.

Слід зазначити, що на вигляд загиблому приблизно 20-25 років. Також повідомляється, що він був одягнений у камуфляжну форму. За даними джерел, чоловік міг бути причетний до роботи в управлінні державної охорони. На місці подій працює слідство з головного комітету Національної поліції Києва.

У ЦВК знайшли тіло молодого чоловіка, Інформатор

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Печерске в здании Центральной Избирательной Комиссии нашли застреленного парня

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 20 januari 2020

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва на вулиці Оноре де Бальзака, стався конфлікт зі стріляниною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Також "Знай.ua" писав, що в Далласі (США) під час шкільного матчу між командами "Саут-Оук-Кліфф" і "Кімбол" сталася стрілянина.