У Боярці, що під Києвом, упізнали та знайшли жінку, що розбила фонтан під час спроби зробити «круте фото». Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» на сторінці у соцмережі Facebook..

Як зазначається, зловмисницю упізнав дільничний офіцер поліції. Нею виявилася 20-річна місцева мешканка, яка пояснила, що намагалася зробити цікаве фото. Дитина на її плечах – її сестра.

Про те, що фонтан розбили, до поліції повідомив співробітник РАГСу, біля якого розташовано споруду. Проглянувши записи камер відеоспостереження, правоохоронці побачили жінку, яка видерлася на фонтан з дитиною, а тоді спробувала злізти і зруйнувала його.

Слабоумие и отвага Интересно, за чей счёт теперь будут чинить фонтан после этого существа, которое поперлось на него с ребёнком? Боярка, 30.04.2020

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 30 april 2020

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Дівчину впізнали та швидко знайшли. Своїми діями вона нанесла шкоду місцевому комунальному підприємству у сумі 37 тисяч гривень.

«Хуліганство, звичайно. Виникає питання, з чого зроблений фонтан і яка вартість робіт. Якщо вартість ремонту десятки тисяч», «Дорога фотка вийшла. От якби ще й фейс погнула, щоб бажання на час пропало фотографуватися!», «Я думав, то мужик був. Хай за свої кошти і відновлює, коли розуму бракує», - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, раніше У Києві затримали 11 вандалів, які пошкодили LED-підсвічування на Алеї художників і напали на людину

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві малолітні вандали розгромили ліфт, накачавшись пивом - дикий шабаш потрапив на відео

Також «Знай.ua» писав, що Вандали атакували Прип'ять у розпал карантину, кадри блюзнірства обурили мережа