У місті Боярка під Києвом чоловік з дитиною на плечах заліз на фонтан, розташований на одній з вулиць. Ця затія закінчилася плачевно – в першу чергу, для фонтану. Відео оприлюднили в мережі, в співтоваристві dtp.kiev.ua.

За попередньою інформацією, жінка додумалася залізти з дитиною на фонтан. Але щось пішло не так – і вона разом з дитиною і конструкцією звалилася на землю. Від удару чаші фонтану розбилися, їх доведеться довго відновлювати.

Після падіння дитина і жінка не постраждали, вони швидко втекли з місця події.

Славетне місто Боярка) Київщина) карантино) Чим потрібно думати, щоб з дитиною на плечах полізти на фонтан ?!?! Люди, що з вами ???

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 30 april 2020

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«По-моєму, людство рухається в зворотному напрямку еволюції...», «Знайти і впаяти штраф, і нехай сама займається ремонтними роботами», «Я б так не змогла так швидко, явно не в перший раз, просто так все технічно. Скелелазка, ще й дитина на плечах. Вандалистка», - уражаються коментатори.

«А ось так виглядає дно! Слів не підібрати!», «Не пощастило дитині, що у нього така упоротая мама», «Вони так спокійно піднялися і пішли далі після падіння, особливо дитина. Як ніби це для них щодня замість сніданку - залізти на фонтан і впасти...», - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Києві затримали 11 вандалів, які пошкодили LED-підсвічування на Алеї художників і напали на людину

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві малолітні вандали розгромили ліфт, накачавшись пивом - дикий шабаш потрапив на відео

Також «Знай.ua» писав, що Вандали атакували Прип'ять у розпал карантину, кадри блюзнірства обурили мережа