Через карантин всі салони краси у Києві зачинені, тому щоб мати охайний вигляд потрібно викручуватися з ситуації. Тому мер Києва Віталій Кличко самостійно постригся ножицями та машинкою

Відео роботи над новою зачіскою Кличко опублікував у соцмережі TikTok.

У мера столиці щоденні пресконференції, тому він має виглядати пристойно. Тому на карантині, поки всі перукарні зачинені Кличко знайшов вихід з ситуації. Так, мер Києва самостійно постригся ножицями та машинкою, а також зробив укладку.

Скріншот


“Зранку причепурився”, – підписав мер ролик.

Всі свої вправні рухи Клчико зазняв під пісню “Коронавірус” та виклав у мережу TikTok.

Скріншот

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, чоловік, якого не пустили через карантин на спортмайданчик у Гідропарку, вирішив туди потрапити, перепливши річку

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмени у Гідропарку готові до бунту заради тренувань

Також Знай.uа писав, карантин по коронавирусу – не перешкода для фізичних вправ. На сторінці в Facebook мера Києва Віталія Кличка з'явився відеоролик, в якому градоначальник показав, як тренується, не виходячи з робочого кабінету.