Карантин по коронавирусу – не перешкода для фізичних вправ. На сторінці в Facebook мера Києва Віталія Кличка з'явився відеоролик, в якому градоначальник показав, як тренується, не виходячи з робочого кабінету.

За словами Кличка, закриття спортзалів і спортивних майданчиків – не перешкода для активних занять спортом. Для тих, хто сумнівається в його словах, мер виклав ролик з власним тренуванням.

"Карантин, звичайно, втомив. І відсутністю повноцінних тренувань, зокрема. Але розім'ятися можна і вдома, і на роботі, і з різним підручним "спорядженням", – зазначає Кличко.

Тренуйся, де можеш

Друзі! Карантин, звичайно, втомив. І відсутністю повноцінних тренувань, зокрема. Але розім'ятися можна і вдома, і на роботі, і з різним підручним "знаряддям":-))) Тримаймося, щоб перший етап послаблення обмежень настав якнайшвидше!

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 28 april 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Побоксувавши настільну грушу і пострибавши через шнур від подовжувача замість скакалки, Кличко нагадав киянам, що для їх же безпеки необхідно дотримуватись карантинних обмежень. Якщо захворюваність в столиці піде на спад, київські спортсмени незабаром зможуть повернутися до тренувань на відкритому повітрі.

Нагадаємо, чоловік, якого не пустили через карантин на спортмайданчик у Гідропарку, вирішив туди потрапити, перепливши річку

Валентин Бур'янов, який хотів потрапити на спортмайданчик на Гідропарку, після того, як його не пустили поліцейські на міст, що туди веде, вирішив: переплисти річку. На іншому березі його зустріли правоохоронці.

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмени у Гідропарку готові до бунту заради тренувань

Також Знай.uа писав, Кличко послабить карантин у Києві