У Києві на вулиці Грушевського розпочався мітинг. Проїжджу частину перекрили бізнесмени, які мітингують перед Кабінетом міністрів. Про це передає телеграм-канал «Київ зараз».

За інформацією каналу, вимоги мітингувальників стосуються якнайшвидшого завершення карантину в країні – вже 1 травня, а також дозвіл малому бізнесу відновити активну діяльність.

«Забувши про карантин, на Грушевського під Кабміном зібралися купкою підприємці. Вимагають завершити карантин з 1 травня і дати можливість працювати малому бізнесу», - пише телеграм-канал.

«Ми повинні годувати свої сім'ї», - обурюються підприємці.

Автори поста додають, що майже всі учасники акції протесту приїхали на особистих авто, в результаті чого заблокували вулицю.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Коли приїхали евакуатори, щоб розблокувати проїзд по Грушевського, між поліцією і мітингувальниками почалися сутички», - додають автори посту. Відзначається, що пізніше деякі підприємці все-таки звільнили частину вулиці для проїзду, і це дещо знизило градус напруження пристрастей.

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців, деталі нововведення.

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани за рік наповнили бюджет України на рекордну суму – навіть МВФ стільки не дасть.

Також портал Знай.uа писав, що тисячі киян залишилися без роботи через карантин, це катастрофа – "18 чоловік на місце".