У Києві розшукують жінку з хворобою Альцгеймера. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

У пошуку 57-річної зниклої жінки просить допомогти її син Ілля. За його словами, мати пішла з дому на вулиці Автозаводській, 71, кілька днів тому і досі не повернулася. Ситуація погіршується тим, що жінка може перебувати у розсіяному стані і не розуміти, що відбувається навколо неї.

«Прошу допомогти в пошуку мами! Звуть Тищенко Ольга Григорівна, 1953 року народження. Адреса проживання вул. Автозаводська 71. Пішла з дому пару днів тому. Хвора хворобою Альцгеймера. Вона може нічого не розуміти і в неї мова з різного набору слів. При ній була сумка, телефон і документи. Телефон відключений», - повідомляє чоловік.

Скрін, «Київ оперативний»

«Просимо допомоги - може хто її бачив, будь ласка, зв'яжіться з нами», - просить він, додаючи свій номер телефону для повідомлень.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Це дуже сумно…», «Камери нехай подивляться», «Телефон де був останній раз», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.