У Києві чоловік на ім’я Сергій у неадекватному стані кидався під колеса автомобілів. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловікові – 34 роки. Він йшов вулицею та кидався на машини. Одну з них, яка спробувала його об’їхати, чоловік вдарив ногою. Громадянина затримали та передали лікарям і правоохоронцям. За словами медиків, Сергій перебував одночасно під дією і наркотиків, і алкоголю.

«Після чергової спроби чоловіка, на ім‘я Сергій, 1986 року народження, стрибнути під колеса автівки - його затримали на викликали лікарів та правоохоронців. Свідки стверджують, що до цього він ще встиг вдарити ногою автівку, яка їхала повз та об’їхала його. Лікарі кажуть, що Сергій одночасно і під наркотиками, і під алкоголем», - пишуть автори посту, зазначаючи, що чоловіка госпіталізували до токсикологічного відділення.

Після чергової спроби чоловіка, на ім‘я Сергій, 1986 року народження, стрибнути під колеса автівки - його затримали на викликали лікарів та правоохоронців. Свідки стверджують, що до цього він ще встиг вдарити ногою автівку, яка їхала повз та об’їхала його. Лікарі кажуть, що Сергій одночасно і під наркотиками, і під алкоголем. Госпіталізували у токсикологічні відділення.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 26 april 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Фуууу, оце прославився. Запам’ятайте всі любителі напиватися, п‘яний - дурак! Всі з таких сміються, навіщо ж до такого себе доводити? Ех, мужик...», «Я б його пожаліла, та не можу... Стільки людей за життя бореться, а воно... саме себе знищує... ну що ж... на одного буде менше...», - коментують опубліковане відео кияни.

Нагадаємо, раніше до Львові машина зробила пекельне "сальто у повітрі і приземлилася догори дригом, момент потрапив на камеру

Як повідомляє портал Знай.uа В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

Знай.uа писав, що у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавої ДТП потрапив на відео