У Києві наркозалежний громадянин спробував пограбувати квартиру, але сусіди помітили його, і викликали поліцію. Про це повідомляє «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що горе-грабіжника ловили на вулиці Віфлеємській. Втікача вдалося зловити на одному з балконів.

«Якщо що, це не зйомки нової частини «Людини-павука», все набагато простіше - наркозалежний вирішив скоїти крадіжку з квартири, а його помітили і викликали правоохоронців», - розповіли в співтоваристві.

«І ось, поки він тікав - влітав в інші квартири, ламаючи вікна, де отримував відсіч і знову вилазив у вікно. Невідомо, як довго тривала ця гонка, але на одному з балконів його таки вдалося затримати і скрутити», - пишуть автори посту.

Если что, это не съемки новой части «Человека-паука», все гораздо проще - наркозависимый решил совершить кражу из квартиры, а его заметили и вызвали правоохранителей. И вот, пока он убегал - влетал в другие квартиры, ломая окна, где получал отпор и опять вылазил в окно. Неизвестно как долго бы продолжалась эта гонка, но на одном из балконов его таки удалось задержать и скрутить. Киев, улица Вифлеемская

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 25 april 2020

«Він заліз до моменту зйомки відео на четвертий поверх у квартиру до бабусі. Ми з балкона спостерігали. Потім, мабуть, двері у бабусі почали розкривати, і він виліз назад. А тут місцеві «оператори» підтяглися», - додають в коментарях очевидці погоні.

«Молоточком для м'яса легенько по пальцях дати, летів би вниз, як мішок з г...ом», «Треба було йому сказати, що в країні карантин, всі люди вдома сидять», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком з кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа» мати "осліпла" - на Сумщині нелюд три роки ґвалтував маленьку дочку співмешканки

«Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитини "цукерочкою"