У Києві затримали та повідомили про підозру подружжю, яке вчинило розбійний напад на 20-річного хлопця. Про це повідомляють у столичній прокуратурі.

Зазначається, що 18 квітня, близько 17:00, 44-річний чоловік разом зі своєю 19-річною співмешканкою влаштували засідку в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Борщагівській. Там вони напали на хлопця, якому нанесли кілька ударів цеглиною по голові. Коли жертва втратила свідомість, розбійники відібрали у неї гаманець та телефон.

Однак на цьому пара не зупинилася – зловмисники повернули хлопця до тями, зв’язали його та продовжили бити. Злочинці вимагали назвати коди від банківських карток та телефону. Не стерпівши тортур, жертва видала всю інформацію, і грабіжники покинули її напризволяще.

Потерпілого знайшли випадкові свідки, вони викликали швидку допомогу. Наразі потерпілий госпіталізований, він перебуває у важкому стані із численними травмами.

Правоохоронці затримали нападників 24 квітня та повідомили їм про підозру за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Злочинцям загрожує до 10 років тюрми.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком із кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мати "осліпла" - на Сумщині нелюд три роки ґвалтував маленьку доньку співмешканки

Також «Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитину "цукерочкою"