У Києві двоє малолітніх хуліганів побили ветерана Антитерористичної операції на Донбасі, при цьому знімаючи знущання на камеру. Про це у Facebook повідомили в співтоваристві "Ветеранський братерство".

Як повідомляється, ветеран АТО Віктор Симончук став жертвою жорстокого хуліганського нападу: двоє малолітніх хлопців довго били його ногами по тілу і голові, зламавши ребро і наносячи численні травми. Коли чоловік втратив свідомість, хлопці його пограбували і втекли. Весь процес побиття вони знімали на камеру, коментуючи свої дії нецензурними виразами.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Перехожий викликав потерпілому швидку допомогу, яка відвезла його в лікарню. Однак там його приймати відмовилися, прийнявши за безпритульного. Побитого чоловіка з переломами виштовхали на вулицю. Вранці родичі відвезли його в стаціонар, де лікарі надали йому медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Малолітніх агресорів знайшли, їм обрано запобіжний захід. Один залишиться під вартою на 30 днів, другий – на 60. За скоєне їм загрожує до семи років в'язниці.

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком з кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мати "осліпла" - на Сумщині нелюд три роки ґвалтував маленьку дочку співмешканки

«Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитини "цукерочкою"