У Києві, у Голосіївському районі, чоловіка забили лопатою до смерті. Тіло загиблого виявив випадковий перехожий на проспекті Науки. Про це повідомили в ГУ Національної поліції столиці.

За інформацією правоохоронців, троє приятелів пиячили в підвалі багатоповерхівки і посварилися. Розлютившись, двоє товаришів по чарці почали бити третього лопатою. Від отриманих травм чоловік загинув на місці, вбивці винесли його тіло у двір і кинули там. Самі вони повернулися в підвал і вляглися спати.

Вранці труп чоловіка знайшли перехожі, які викликали медиків і поліцію. Лікарі констатували у загиблого численні травми голови і тіла, не сумісні з життям.

Слідчі столичної поліції повідомили спільникам про підозру у вбивстві знайомого

Слідчі столичної поліції повідомили спільникам про підозру у вбивстві знайомого

Geplaatst door Поліція Києва op Woensdag 22 april 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прибувши на виклик, поліцейські встановили, що один з підозрюваних працює в цьому будинку двірником. Їх затримали, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Як виявилося, обидва фігуранти справи – раніше судимі жителі столиці. Одному з них - 31 рік, другого - 47 років. За умисне вбивство, вчинене групою учасників, їм загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, на Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем.

Як повідомляв портал Знай.uа, поблизу села Рипнов Буського району Львівської області виявили тіло мертвого чоловіка в річці.

Також портал Знай.uа писав, що на вулиці Моторної, у Львові, в квартирі виявлено два тіла – жінки і чоловіки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.