Столичні слідчі поліції встановили причетність чоловіка до вчинення понад 40 злочинів сексуального характеру відносно неповнолітніх. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Інформацію про нові злочини правоохоронці отримали під час досудового розслідування в іншому кримінальному провадженні. Загалом жертвами кривдника стали дев’ять дівчат віком від 9 до 16 років.

Нагадаємо, у листопаді минулого року працівники Подільського управління поліції спільно з Департаментом кіберполіції викрили 41-річного киянина, який розбещував 10-річну дівчинку.

затриманий, фото Національної поліції
затриманий, фото Національної поліції


За інформацією начальника Подільського управління поліції Павла Василенка, під час кропіткої роботи з розслідування тяжкого злочину правоохоронці встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Правопорушник діяв за однією схемою: через інтернет знаходив малолітніх, з якими налагоджував дружні стосунки, а через деякий час поступово розпочинав розмови на сексуальні теми. Окрім цього, чоловік надсилав зображення порнографічного характеру та у відповідь просив дівчат надсилати свої особисті та відверті фото. З деякими із них він домовлявся про зустріч неподалік від їх домівок, під час яких цілував їх та вчиняв інші розпусні дії".


Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні 43 епізодів злочинів за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

"Раніше суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі вісімдесят чотири тисячі гривні, чим підозрюваний і скористався. Проте після повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні нових епізодів суд змінив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - підсумував Павло Василенко.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин жорстоко побив 4-річну дівчинку, - суд залишив свідка і жертву під замком із кривдником

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мати "осліпла" - на Сумщині нелюд три роки ґвалтував маленьку доньку співмешканки

Також «Знай.uа» писав, що На Харківщині відправили за ґрати нелюда, який заманив у ліжко дитину "цукерочкою"