Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це в Києві зарили всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також карантинні заходи торкнулися деяких обмежень у громадському транспорті.

З 6 квітня Кабмін ввів жорсткі карантинні заходи. Згідно цього не можна гуляти в парках, і прирічкових зонах. На вулиці обов'язково потрібно носити захисну маску, при цьому не можна ходити в компанії більше двох осіб. Винятком є супровід дітей.

Але не всі кияни дотримуються карантину, так на вулиці Тростянецька 8б помітили дітей, які граються на майданчику. За словами місцевих жителів ці діти збираються тут по кілька разів на день щодня. Але місцева поліція ніяк не реагує на це.

Скріншот з відео


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в коментарях.

" Тому що люди бачать що хтось працює, і також хочуть вийти на вулицю. Якби Кличко і вся влада сіли б на карантин в будинку, показали б приклад, то люди б також сиділи би вдома. Яка влада - такі й люди!"," А я сиджу в квартирі, і доноси строчу", "Все перевернулося з ніг на голову, замість того щоб грабіжників і гвалтівників з наркоманами постить, вони знімають як спортсмени, займаються: у когось коронавірус мозку вже почався!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншоти

"Доброго времени суток! Вот так соблюдается карантин в г. Киев. На против дома Тростянецкая 8б, при чём ребята собираются стабильно каждый день, иногда два раза. Полиция не реагирует"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 8 april 2020

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.ua писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.