На Київщині чоловік розстріляв компанію, яка на Великдень відпочивала на березі озера.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Національної поліції в Київській області.

Так, стало відомо що правоохоронці затримали жителя Броварського району, який відкрив стрільбу і поранив гумовими кулями кількох людей, які відпочивали на березі озера.

Відомо, що чоловіку не сподобалось, що на березі озера влаштувалася на відпочинок компанія чоловіків. Спочатку він зробив їм зауваження, проте це швидко переросло у сварку. Після чого, чоловік відкрив вогонь гумовими кулями з пристрою для відстрілу.

Фото Націлнальної поліції


Кілька чоловіків отримали рвані поранення ніг. Їх одразу відвезли до лікарні й надали медичну допомогу. Наразі їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Правоохоронці вже провели обшуки в домі стрілка, у нього вилучили зброю, набої до неї та ножі.Зараз їх відправили на експертизу. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Хуліганство” (частина 4 статті 296 Кримінального кодексу). Чоловіку загрожує термін ув’язнення від 3 до 7 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пустив кулю в груди жінці і вистрибнув з 8 поверху – сімейна трагедія сколихнула всю Україну

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві п'яний коп відкрив стрілянину по сусідові, який посмів "відкрити рот"

Також "Знай.ua" писав, що Дістав пістолет і почав шмаляти" – у Києві зухвалий коп влаштував стрілянину на дорозі