У четвер, 16 квітня, приблизно о 13:00 невідомі підпалили суху траву в київському парку "Голосіївський". Потім вогонь перекинувся на ліс і почалася масштабна пожежа.

Від таких необдуманих дій людей страждає не тільки ліс і рослинність, але і велика кількість тварин, повідомляється на сторінці Національного парку "Голосіївський".

Під час пожежі бобер вийшов з лісу до людей. Тварина сильно обгоріла і була з випаленими очима. На жаль, очевидці не встигли врятувати бобра і він помер.

пожежа в парку, фото з Facebook
пожежа в парку, фото з Facebook

Крім того, сильно постраждав квартал №24 (територія парку).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У результаті сильного вітру вогонь насилу вдається приборкати. Зараз над цим працюють працівники НПП "Голосіївський", КП ЛПГ Конча-Заспа і працівники ДСНС", - йдеться в повідомленні.

16.04.2020 року приблизно о 13:00 було скоєно підпал сухої трави 🔥🔥🔥 Внаслідок чого вогонь перекинувся на ліс. ...

Geplaatst door Національний природний парк "Голосіївський" op Donderdag 16 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві на вулиці Краківській сталася пожежа, яка пошкодила відразу дев'ять автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа, страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл – згоріло десятки магазинів.

Також портал Знай.uа писав, в село Дівички Переяслав-Хмельницького району Київської області рятувальники погасили пожежу поблизу військових складів.