Українці продовжують заражатися коронавірусом, тепер щоб безпечно доправити хворих у лікарні їх транспортуватимуть у спеціальних капсулах.

Цю капсулу створив підприємець з Кременчука. Про це повідомили в Полтавській обласній адміністрації.

Тепер у Києві заражених коронавірусом будуть транспортувати в капсулах. Їх напередодні презентували у столичних лікарнях.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images


Така капсула важить 16 кілограмів. У неї повинні поміщатися заражені коронавірусом під час транспортування, щоб убезпечити медичний персонал. Тепер з її допомогою хворих з COVID-19 можна безпечно доставляти в медичну установу.

Військові лікарі вивчають наш бокс изолятор для транспортування інфікованих хворих! Центральний військовий госпіталь м.Киів.

Geplaatst door Yuriy Andrievskiy op Donderdag 16 april 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Зазначимо, що за даними ЦГЗ, за станом на 9:00 17 квітня в Україні 4662 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 501 новий випадок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пояснили, що таке громадське місце і де потрібно носити медичну маску.

Як повідомляв Знай. ua у Києві з'являться пункти прийому використаних масок і рукавичок.

Також Знай.uа писав, що Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.