Щоб потрапити Київ, з четверга, 16 квітня, необхідно пройти вимірювання температури тіла на посту правоохоронців. Такі обмеження повинні були вступити в силу опівночі. Як зараз проходить перевірка, розповіли в телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

Наголошується, що на Житомирській трасі поки що тільки зупиняють міжміські маршрутки, які в умовах карантину курсувати не повинні. Разом з тим після 13:00 почнуть перевіряти весь транспорт, що не зареєстрований в Києві.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Поки що чергові поліцейські не вимірюють температуру у тих, хто прямує в столицю, так як цим повинні займатися медичні працівники. З ранку медиків на посту немає, але для них поряд з постом розбили намет.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що отримали розпорядження відразу ж госпіталізувати тих людей, у яких будуть виявлені симптоми можливої коронавирусной інфекції.

Нагадаємо, евакуйовані з Балі і Дохи українці діляться враженнями від обсервації — холод і хліб з цвіллю.

Як повідомляв Знай.uа, олені і черепахи гуляють по вулицях - пандемія зробила тварин сміливіше, відео.

Знай.uа писав, з "Борисполя" різко зникли евакуйовані з-за кордону українці, пахне скандалом - що відбувається.