У Києві у вівторок, 14 квітня, чергового "героя паркування" виявили в несподіваному місці – в підземному переході, призначеному винятково для пішоходів. Відповідний знімок опублікували в співтоваристві "Kyiv Artyl" в соціальній мережі Facebook.

"Ось так сьогодні від дощу і снігу ховався бідний маленький Audi на проспекті Леся Курбаса. Зрозуміти і пробачити?" – запитують автори посту у своїх передплатників.

Фото: "Kyiv Artyl" Facebook
Фото: "Kyiv Artyl" Facebook
Фото: Kyiv Artyl Facebook

При цьому варто відзначити, що автомобіль, незважаючи на свої габарити, не заважає проходу людей по переходу. Разом з тим, підземний перехід – однозначно не те місце, де повинен бути припаркований автомобіль. Зрозуміло, що водій, паркуючись, керувався тільки власними зручністю.

«Зрозуміти і розбити», - пропонує більшість городян, коментуючи те, що відбувається на фото. Проте інші вважають, що таке покарання для водія – це занадто, і зазначили, що чистенький автомобіль сховали від дощу і снігу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Да, зрозуміти і пробачити! Чистенька, шкода. А всі, хто пропонує розбити, злюки!», - вважають в коментарях до посту деякі кияни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.іа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.