Сьогодні, 14 квітня, мер столиці Віталій Кличко повідомив, що в Києві ще один летальний випадок від коронавірусу.

Це вже 10 летальний випадок. Помер чоловік, йому було 42 роки. Про нього відомо, що це був чернець Почаївської Лаври, який останнім часом знаходився в Києво-Печерській Лаврі.

Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons
Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-брифінгу, про це повідомляє Інформатор.

А це означає, що в столиці вже 10 смертей від коронавірусу. 13 квітня стало відомо, що від коронавірусу у Києві померли ще дві людини. 11 квітня зареєстрували 7 випадок смерті від коронавірусу. Про шостий заявив мер 9 квітня. 5-й летальний випадок серед хворих на коронавірус був 7 квітня. Помер чоловік 36-ти років. 4-й випадок був 5 квітня, помер чоловік, йому був 71 рік. 2 людини померли 3 квітня. Перший летальний випадок у Києві зафіксували 2 квітня. Чоловікові було 70 років.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Найбільший осередок захворюваності в Києві - у Києві-Печерській Лаврі. Тільки з 79 випадків захворювання, зареєстрованих 13 квітня, 63 — у Києво-Печерській Лаврі. Всього в Лаврі вже налічується більше 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

Станом на 13 квітня в Києві коронавірусну інфекцію виявили у 551 людини, 10 з них померли 12 людей одужали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус проти Бога: у Києво-Печерській лаврі заразився і пішов з життя ще один монах

Також «Знай.ua» писав, що Києво-Печерську Лавру захопив Covid-19, Кличко готується до крайніх заходів - що буде з зараженими священиками