У Києві правоохоронні органи під час патрулювання вулиць міста використовують безпілотні літальні апарати з гучномовцями, щоб закликати киян та гостей столиці дотримуватися правил карантину.

Поліцейські проводять у Києві профілактичні заходи для дотримання громадянами правил карантину, про це повідомляє Нацполіція.

Водна поліція проводить профілактичні заходи для дотримання правил карантину

Geplaatst door Поліція Києва op Maandag 13 april 2020

"Патрулювання правоохоронці провели у столиці на багатолюдних об'єктах. За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлені гучномовці, поліцейські закликали громадян дотримуватися карантину", - йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції.
Зокрема, профілактичний рейд пройшов на території Оболонської набережної, Русанівської протоки та парку культури і відпочинку Гідропарк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла в аптеку за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску

Також «Знай.ua» писав, що Школярі пішли на зухвалий грабіж заради 70 гривень, копи спіймали підозрюваних