У Києві патрульний побив Київського адвоката і його батька. За це поліцейському оголосили підозру у перевищенні повноважень із застосуванням насильства і спеціальних засобів.

Про це повідомило київське відділення Державного бюро розслідувань.

Відомо, що 27 березня патрульний на ділянці автомобільної дороги Київ-Чернігів заподіяв тілесні ушкодження двом чоловікам. Що ж стало причиною такої агресії - невідомо.

ДБР оголосило про підозру патрульному, який побив адвоката і його батька. Фото: dbr.gov.ua


Після цього слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, повідомили про підозру інспектору управління патрульної поліції. Патрульний підозрюється у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів.

Зараз прокуратура Київської області проводить досудове слідство. Якщо провину Київського патрульного доведуть, то його чекає термін від 3 до 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом бетономішалка злетіла з дороги в приватний сектор, є загиблий.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві підірвали автомобіль чиновника.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.