Пожежа в Чорнобильській зоні відчуження продовжує поширюватися, і вже підступає до укриття атомної електростанції. Відповідне відео опублікували у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Це відео пожежі зняте з об'єкта укриття (арка) біля ЧАЕС. Пахне смаженим», - зазначають автори посту.

Это видео пожара снято с объекта укрытия (арка) возле ЧАЭС. «Пахнет жаренным»

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 12 april 2020

«Спасибі нашими хлопцями зі служби, які працюють на пожежі. Вони, звичайно, як австралійці, ведмедиків з пожежі не дістають... Але все ж, заслуговують не меншої вдячності й уваги! А то, коли Австралію гасили, вся стрічка українців у ведмедиках була», - зазначають коментатори.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Якщо мчсники не можуть локалізувати пожежу?! Може, потрібно суспільству долучитися до гасіння пожежі?», «Сталкери, блогери, доказів повно у них на відео», «Щоб так їх хати палали, як ліс», «Руки повідбивати паліям...», - обурюються українці.

«Скільки днів гасять і не можуть загасити? Скоро буде катастрофа з такою організацією гасіння», - «Гасять лiсники яких визвали з дому, а пожежники спостерігають, стоячи машинами на дорозi, бо не можуть проїхати до вогнища. Тому й не можуть погасити так довго», - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, до чого довели пожежі в Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію у повітрі. Пожежа в Чорнобильської зоні відчуження триває з 4 квітня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря.

Також Знай.uа" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?".