У Києві затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину на Броварському проспекті. Раніше його вже затримували за аналогічним звинуваченням, зазначають у спільноті «Київ оперативний» у Facebook.

«Ну, не вміє людина нормально себе поводити у суспільстві - приблизно кожні півроку воно щось чудить. То стріляє в когось, то перегони влаштовує. І абсолютно нічого йому не буде, бо він недоторканий. Так сталося і вчора - стріляв по якомусь автомобілю на Броварському проспекті, а вже на мосту Патона його затримали патрульні. В авто пістолет, рушниця із оптичним прицілом та ніж. Затриманого передали слідчо-оперативній групі», - пишуть автори посту.

«Ну і все. Скоро буде вдома, а вже через деякий час знову стрілятиме. Бо вміє, може, практикує. Невідворотність покарання у цьому випадку не працює. Чомусь», - додають вони, зазначаючи, що минулого разу чоловік стріляв по людям у червні минулого року.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУНП

«Так як же так?! Це не рекламна акція? Де біжучий рядок з номером телефону? Прям піар-кампанія кілера. Воно ж небезпечне! Таке в клітці тримати треба», «Можливо це був його останній постріл і найближчі пару років він перегляне своє ставлення до життя», - припускають кияни.

«Претензії до того, хто випускає таких дятлів. Хто злочин не покарає, той новий породить. Судити треба всіх, хто його випустив. У нас в країні хороший адвокат - не той, хто добре знає закони, а той хто особисто знає суддю», «Чому б його не пристрелити при черговому затриманні? Ну так, чисто випадково?», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілка журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Також Знай.uа писав, що випадок крайньої жорстокості стався на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.