Метро у Києві може не запрацювати на початку травня, як раніше повідомляли деякі ЗМІ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму зверненні в соцмережі Facebook.

За словами київського градоначальника, інформація про те, що метро в Києві повернеться до роботи вже 8 чи 9 травня, поки що далека від реального стану речей. Насправді, все буде залежати від того, як надалі буде розвиватися ситуація з зараженням коронавірусом в місті. Також немає точних даних про те, чи продовжать карантин у Києві, або скасують вже 24 квітня, як планувалося раніше.

10.04.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓ Про кількість інфікованих киян ❓Скільки ще масок закупило місто ❓Про посилене патрулювання міста у вихідні ❓Про примусовий карантин в установах, де виявлені вогнища коронавірусу ❓Куди звертатися, якщо відмовляють у тестуванні Про це та інше просто зараз

Geplaatst door Кличко - мер op Vrijdag 10 april 2020

"Все залежить від ситуації з поширенням хвороби. Я сьогодні не можу назвати якісь точні дати. Поки за розпорядженням уряду обмежувальні заходи триватимуть до 24 квітня. Але ми стежимо за ситуацією. Ми не можемо наражати людей на небезпеку", - зазначає Кличко, додаючи, що вкрай важливо, щоб ситуація із захворюваністю різко не погіршилася після великодніх свят.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.