На Київщині розшукують неповнолітнього курсанта ліцею, який пішов з дому та так і не повернувся.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, на Київщині у Переяслав-Хмельницькому розшукується неповнолітній Василенко Іван. Відомо, що 17-річний хлопець пішов з дому у четвер, 9 квітня близько 17:00. Наразі про цього місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відімкнений.

Василенко Іван, фото Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклого: на вигляд 17 років, зріст 180 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся темно-русяве. Хлопець був одягнений у куртку сірого кольору, сині джинси та чорні кросівки.

Якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

УВАГА, РОЗШУК НЕПОВНОЛІТНЬОГО!!! м. Переяслав, Київська область Переяслав-Хмельницьким відділом поліції розшукується...

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 10 april 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві зник молодий хлопець з татуюванням ведмедя на руці - п'ять днів сліз і відчайдушної надії

Як повідомляє портал "Знай.uа" Львів молився добу - зниклу маму з двома дітьми знайшли в несподіваному місці, замішаний чоловік

Також "Знай.uа" писав, що У Києві зникла дівчинка з червоним волоссям і хусткою на шиї, - батьки збилися з ніг