Жителям Києва скоро принесуть квитанції за комунальні послуги, в яких з'явиться додатковий пункт. Він стосуватиметься оплати за обслуговування лічильників отриманого тепла і гарячої води. Про це нагадує КМДА.

Як повідомляється, перші такі платіжки кияни отримають уже в квітні. Плату за обслуговування лічильників будуть нараховувати за кожний квартал. За період у три місяці послуга обійдеться у приблизно 30 гривень з квартири. Плата буде розраховуватися окремо для кожного будинку – виходячи з кількості квартир у ньому.

Скрін, нова платіжка за тепло і гарячу воду, КМДА

Під нові вимоги потрапляють більше 9,6 тисяч київських будинків. Разом з тим, ті кияни, які встановили подібні лічильники індивідуально, у власній квартирі, будуть звільнені від сплати внеску. Їх не будуть враховувати при розрахунку розміру оплати для інших мешканців під'їзду.

Нагадаємо, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни накопичують борги за комуналку шаленими темпами, що буде з субсидіями.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві рекордно впали ціни на оренду квартир – готові здати "за комуналку", лише б протриматися на плаву.