Деякі жителі Києва тимчасово залишаться без гарячої води через гідравлічні випробування.

Про це на брифінгу в середу, 8 квітня, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Так стало відомо, що в четвер, 9 квітня киянам почнуть відключати гаряче водопостачання. Все через те, що в цей день комунальники будуть проводити гідравлічні випробування.

Відключення води у Києві
Відключення води у Києві


"Гідравлічні випробування — це обов'язкова умова для підготовки тепломереж до майбутнього опалювального сезону. Вони почнуться з завтрашнього дня (9 квітня - прим.ред. Наша основна мета — скоротити до мінімуму час, коли мешканці залишаються без гарячого водопостачання", - сказав Пантелєєв.

Також чиновник зазначив, що необхідно змінити формат проведення таких випробувань. Тому столична влада звернеться до уряду країни з проханням внести відповідні зміни в законодавчу базу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , кияни накопичують борги за комуналку шаленими темпами, що буде з субсидіями.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві рекордно впали ціни на оренду квартир – готові здати "за комуналку", лише б протриматися на плаву.