В Чорнобильській зоні рятувальники ДСНС вже четвертий день намагаються згасити сильну пожежу.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У Чорнобильській зоні горить суха трава на території близько 10 гектарів. Рятувальники роблять все можливе, щоб ліквідувати масштабне займання.

Скріншот з відео


"Станом на 07:00 на території Котовського лісництва Зони відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення спостерігається пожежа трав'яного настилу та лісової підстилки між смт Поліське і с. Володимирівка (10, 16 квартал) на площі близько 6,5 га і поблизу с. Рудня Осошня (58, 77, 79 квартал) на площі близько 4 га ", - сказано в повідомленні ДСНС.

Скріншот з відео


Рятувальники заявляють, що ситуація з пожежею в Чорнобильській зоні повністю контролюється. Зараз до гасіння залучено 120 осіб і 29 одиниць техніки. Також у гасінні бере участь авіація, здійснено 61 скидання – 174 т. води. Також ДСНС проводить повітряну розвідку, щоб встановити масштаби пожежі.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Скріншот з відео


Зазначимо, що за інформацією ДСНС радіаційний фон по Києву і Київської області в межах норми і не перевищує природних фонових значень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий пожежа і ще більше радіації – пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону, закривайте вікна

Як повідомляв портал "Знай.uа" , небезпечніше, ніж пандемія, киян просять не виходити з будинку

Також "Знай.uа" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?". Місто вже кілька днів бореться з пожежами