У Києві в одному з магазинів міста чоловік агресивно поводився з персоналом, і вдарив одну з працівниць.

Відповідне відео з'явилося в "Київ Оперативний".

Так, в мережі з'явилося відео, на якому видно, як відвідувач магазину Roshen на Лівобережній агресивно поводився. Спочатку він почав розпускати руки до однієї з працівниць магазину, але до нього вийшла адміністратор закладу, але навіть це не зупинило чоловіка. Тоді в конфлікт втрутився ще один відвідувач магазину, який заступився за жінок.

Скріншот з відео

Відвідувач повів агресивного чоловіка до виходу, щоб заспокоїти його. Але бешкетник навіть по дорозі до виходу встиг накоїти чимало лихого. Проходячи касу, він ударив дівчину, і в наслідок цього розбив їй ніс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Скріншот з відео

" Що це було? Що це за ще один ковбой? На відміну від полтавського ідіота, цей ще й носа розбив працівниці ", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

#Увага #Розшук #Репост!!! Що це було? Що це за ще один ковбой? На відміну від полтавського ідіота, цей ще й носа розбив працівниці. Київ, Лівобережна, магазин Roshen

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.uа , житель Полтави, який вже встиг стати відомим на всю країну, попросив вибачення в українців за те, що кинув копійки в обличчя касира продуктового магазину.

Нагадаємо, киянам підсунули перці, фаршировані тарганами - обережно, може вивернути. Покупці відмітили величезних тарганів на продуктах.

Також портал Знай.uа писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.