У центрі Києва вночі, 4 квітня, поблизу пішохідного переходу зламався евакуатор Iveco, з гідравлічної системи якого витекла велика кількість мастила. Водій зламаного авто не подбав про те, щоб прибрати мастило з дороги, чим створив потенційно небезпечну ситуацію. Про це повідомили на сторінці спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що на дорогу та перехід витекло 10-15 літрів речовини.

«Водії здогадуються, до чого це може призвести, писати не буду. Проїжджаючи в авто повз таку ситуацію, просто не зміг не зупинитися й не запитати, чи не потрібна допомога. Пан водій відповів «Ні». Після чого я запитав у водія, чи вживатиме він міри щодо прибирання, чи хоча б просто засипати піском, на що той відповів «Ну, не знаю». Ну ми й поїхали далі, подумали «ну, не можуть же не прибрати». Через хвилин 40 приїхали на це саме місце, автівки вже не було, а пляма все більше і більше розтікалася на проїжджу частину. От як так можна? Що сказати про таких невідповідальних водіїв?», - обурюється автор посту.

Фото: «Київ оперативний» Facebook
Фото: «Київ оперативний» Facebook

Фото: «Київ оперативний» Facebook
Фото: «Київ оперативний» Facebook

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний» Facebook
Фото: «Київ оперативний» Facebook
Фото: «Київ оперативний» Facebook

«Думаю, треба сповістити тих, хто зобов'язаний прибирати дороги (комунальники), а водій навряд чи щось буде робити, якщо воно таке падло... Можна ще йому сказати, що подзвонив туди-то, а звідти зараз приїдуть і водія проконтролюють», «Ще раз доводить, що основна мета евакуаторів – не дбати про захищеними і зручність пересування водіїв і пішоходів, а тупо збивання бабла. Так, можна це списати, на одного недалекого водія, але мені здається, що це філософія фірми», - коментують ситуацію користувачі.

«Ну що, Кличка викликати з ганчіркою! Хай тре асфальт!», - додають інші.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохода.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.