В Київ пообіцяли доставити препарат, який показав результати при лікуванні захворювання Covid-19. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

Наголошується, що йдеться про препарат «Плаквеніл», в складі якого міститься активна речовина - гідроксихлорохін. У МОЗ запевняють, що саме воно сприятливо впливає на лікування коронавірусу.

Всього Україна отримала 3 тисячі упаковок цього препарату. Його рекомендують застосовувати тільки при тяжкій формі захворювання, і не займатися самолікуванням в домашніх умовах.

Скрін, Facebook МОЗ

Столичним лікарням залишать 750 упаковок препарату, решту відправлять в обласні лікарні. Наступного тижня обіцяють завезти ще кілька партій «Плаквеніл», якого повинно вистачити для лікування 20 тисяч пацієнтів. В даний час столиця лідирує за кількістю хворих коронавірусом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їх же блага, - "Сидіть вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Також «Знай.ua» писав, що По конях! У Києві придумали, як вижити без громадського транспорту, підійде не всім