У Києві пасажири трамвая влаштували бійку через те, що один з громадян виявився «зайвим». Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – вагон трамваю, в якому вже досить багато людей. Одному чоловікові пояснюють, що він – 21-й у вагоні. Однак той вперто намагається пройти в салон. У відповідь молодики застосовують силу до «зайвого» пасажира.

Пасажири трамваю ледь не побилися через те, що один пасажир був зайвим. І, схоже, що не дуже тверезим.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 2 april 2020

«Народу треба бути добрішими один до одного, а ось до влади можете звіріти», «Народ з голоду звіріє. Далі буде тільки гірше. Думати треба було, перш ніж економіку зупиняти», «Скоро в магазинах! Покупці в масках почнуть бити тих покупців, що без масок», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Якщо ми стверджуємо, що ми європейці, то і вчинки наші повинні відповідати європейським нормам і правилам. У нашому випадку пасажири і водій, якщо не помиляюся, взяли на себе функції поліції, що в цій ситуації абсолютно недоречно і навіть провокативно, оскільки викликало зустрічну агресію. А потрібно було всього-навсього водієві - оскільки це його робоче місце - зателефонувати на 102 і повідомити про порушення, і що через це він не має право продовжувати рух. Природно, спершу повідомивши про це пасажира, який порушив правила дотримання умов карантину. От і все. У будь-якому випадку трамвай змушений простоювати, поки ситуація не нормалізується, - сама по собі, або після приїзду поліції. До речі, в цьому випадку упертому пасажиру буде висунуто звинувачення ще й за простій, який може виявитися навіть більше за штраф за порушення», - додає один з користувачів.

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їх же блага, - "Сидіть вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Також «Знай.ua» писав, що По конях! У Києві придумали, як вижити без громадського транспорту, підійде не всім