У Києві розшукують 17-річну дівчину, яка пішла з дому ще 28 березня та досі не повернулася. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшуком зниклої займається Дніпровське УП ГУНП столиці. За даними правоохоронців, Клименко Єва 2003 року народження виглядає на 16-17 років, худорлявої статури, 155-165 сантиметрів зросту. Дівчина має пряме чорне фарбоване волосся до плечей, кароока.

Була вдягнена в коротку шкіряну куртку чорного кольору та таку ж спідницю, прикрашену спереду білими намистинами, кофту бежевого кольору. Крім того, на зниклій були бежеві капронові колготки та кросівки синього кольору.

Всіх, хто володіє інформацією щодо місця знаходження дівчини, просять повідомити до поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Це вже доросла дівчина, хоч і неповнолітня. Набридло сидіти вдома, є телефон, можна батьків попередити, або записку написати. Розбалували цих дітей, а потім батьки хвилюються», «Думаю, в зв'язку з карантином випадки втечі підлітків сильно почастішають. Складно сидіти вдома з батьками в такому віці. Сподіваюся, дівчина жива і здорова», - пишуть у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше У Києві зник молодий хлопець з татуюванням ведмедя на руці - п'ять днів сліз і відчайдушній надії

Як повідомляє портал "Знай.uа" Львів молився добу - зниклу маму з двома дітьми знайшли в несподіваному місці, замішаний чоловік

"Знай.uа" писав, що У Києві зникла дівчинка з червоним волоссям і хусткою на шиї, - батьки збилися з ніг