Чергова дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 квітня, у Києві, на перехресті із проспектом Перова. Зіткнулися автомобілі Lanos та Chevrolet Camaro, обидва отримали ушкодження, про постраждалих інформації немає. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«А з цим перехрестям що не так?», - запитують під фото з місця події автори посту.

«Lanos зім’яло. Chevrolet Camaro лише відірвало бампер», - зазначають у коментарях користувачі.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«З ним все не так. Найнебезпечніше перехрестя в місті. В крайньому лівому всі стоять на розворот, а з Трої несуться встигнути на миготливий зелений... І розвертаються з виїздом на зустрічну... "тому що все так їдуть". І світлофора зі стрілкою немає. І дублера. Це не перехрестя - вбивця. Я його з деяких пір по Райдужній об'їжджаю до біса. Трохи довше виходить, зате нерви цілі», - коментує один із дописувачів.

«Пора скасовувати перехрестя», «З перехрестям все так. Це з водіями щось не так», «Поворот наліво, тільки за окремою зеленою стрілкою, і не буде проблем!», - додають кияни у коментарях до повідомлення про аварію.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохіда.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.