Столичний пляж “Троєщина” невідомі зловмисники перетворили на зону екологічного лиха. У рекреаційній зоні було викинуто понад три сотні кілограмів використаних батарейок. Про це розповіли у комунальному підприємстві “Київкомунсервіс”, працівникам якого довелося збирати токсичне сміття.

«Відомо, що всього лише одна батарейка забруднює шкідливими речовинами близько 16 квадратних метрів землі», - нагадали у підприємстві, опублікувавши фото місця забруднення по вулиці Старосільській, 54, у Деснянському районі столиці.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу управління державного екологічного нагляду (контролю) у місті Києві Державної екологічної інспекції Столичного округу оглянули місце події та встановили, що своїми діями невідомі нанесли державі збитків на 9 мільйонів 522 тисяч 395 гривень. Винних намагаються встановити та розшукати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: “Київкомунсервіс” у Facebook

«В мене вже ціла коробочка вдома, і не має куди їх здати ( бо десь зник з сільпо пункт прийому), потрібно нове місце знайти», «Також, напевно, збирали на утилізацію», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, раніше В Херсоні пролунав потужний вибух, цілий район поринув у темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також "Знай.ua" писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого.