Столичний градоначальник Віталій Кличко сьогодні, 26 березня, провів брифінг, під час якого розповів про ситуацію навколо поширення небезпечного захворювання коронавіруса в Києві. Крім іншого, він виступив із закликом до торговельних мереж не підвищувати ціни на основні продукти.

Він зазначив, що подібні дії в умовах карантину, запровадженого по всій країні – це «мародерство».

«Як міська влада, ми не маємо можливості контролювати ринкові ціни. Я закликаю… власників торгових мереж не піднімати ціни необґрунтовано. Бізнес є бізнес, а насправді є мародерство. Сьогодні складно всім, і не треба наживатися на людях в такий складний час для країни», - зазначив мер столиці.

Поширення коронавірусу - ситуація в Києві: брифінг Віталія Кличка - 26.03.2020

Пресбрифінг Віталія Кличка щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID 19) Дивіться в Youtube: https://youtu.be/eGFNxXiZtP0

Geplaatst door 5 канал op Donderdag 26 maart 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він також пообіцяв, що зверне увагу Антимонопольного комітету на те, що відбувається, вимагаючи втрутитися в ситуацію. Як відомо, багато супермаркетів оголосили, що змушені суттєво підняти ціни на найбільш ходові товари.

Нагадаємо, осатаневшая від коронавіруса киянка "помстилася" водієві трамвая і зробила "це" прямо на рейках, ганебне відео.

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.