У Києві зафіксовано чотири десятки випадків зараження коронавірусом. Про це повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко під час свого брифінгу в четвер, 26 березня.

За його словами, одним з інфікованих став 70-річний військовослужбовець. Також за минулу добу вірус Covid-19 був виявлений у 35-річної жінки і четверо чоловіків, наймолодшому з яких – 28 років.

В даний час четверо хворих госпіталізовані в Олександрівську лікарню, один лікується у себе вдома, а 70-річний військовослужбовець перебуває у військовому госпіталі.

Поширення коронавірусу - ситуація в Києві: брифінг Віталія Кличка - 26.03.2020

Пресбрифінг Віталія Кличка щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID 19) Дивіться в Youtube: https://youtu.be/eGFNxXiZtP0

Geplaatst door 5 канал op Donderdag 26 maart 2020

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під підозрою на коронавірус знаходяться три десятки киян, усього пройшли тест в столичних клініках 1 тисяча 437 осіб.

«А морги і крематорії готові?», «Скільки ВІП-палат вже змогли забезпечити для "небожителів"? І чи вистачить?», «Віталій, ви вже приготували собі місце в елітній лікарні?», - коментують брифінг в прямому ефірі глядачі.

Нагадаємо, Кличка "ублажив" VIP-хворих коронавірусом - шикарні палати і особисті медсестрички, киянам і не снилося.

Як повідомляв портал "Знай.uа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

"Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути