Стало відомо, що рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Києві на вулиці Підлипки дістали з озера тушу коня. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС в Києві на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, в суботу, 12 жовтня, ввечері в 22:42 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в столиці надійшов дзвінок про те, що в одному з озер у Дарницькому районі Ківа плаває туша тварини, а саме коня.

Потім на місце події прибув аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. З'ясувалося, що труп бідної тварини плавав на поверхні озера на відстані близько 5 метрів від берега.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

зрештою, з допомогою спеціального спорядження рятувальники витягли труп на берег і передали господарям.

Нагадаємо, що на Хортиці поліцейським довелося застрелити агресивного страусів, які прийшли до території притулку, де кидалися на кішок і людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, британські вчені зробили сенсаційні відкриття щодо домашніх улюбленців, а точніше про собак.

Також портал Знай.ua писав, що львівських домашніх улюбленців чекає безкоштовне чіпування, яке проведуть в рамках пільгового чіпування для тварин ЛКП "Лев".