У Києві шукають Сімончука Віктора Івановича, 1968 року народження.

Про це пише Київ Оперативний.

"Пропав брат, Сімончук Віктор Іванович, 1968 року народження.
Друзі і друзі -друзів, прошу допомоги , у мене пропав двоюрідний брат , на зв’язок не виходить більше двох тижнів, телефон відключений, дома не з’являється"- написано у повідомленні.

скріншот із ФБ, Київ Оперативний
скріншот із ФБ, Київ Оперативний

Близькі просять всіх небайдужих, хто щось знає про його можливе місцеперебування, чи бачив його, чи кому відома будь-яка інформація про нього, то повідомити про це у приватні повідомлення Київ Оперативний.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прошу всіх, хто щось знає про його місцеперебування, бачив його, передайте йому, що ми всі дуже хвилюємся. Не має такої проблеми, яку б разом ми не вирішили",- сказано у повідомленні.

зниклий, фото Київ Оперативний
зниклий, фото Київ Оперативний

Також нагадаємо, що на Львівщині у місті Жовква розшукується неповнолітній Віталій Лапець. Відомо, що 14-річний хлопець вийшов з дому у неділю, 8 березня близько 16 години і так і не повернувся назад. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відімкнений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зникла юна красуня в чорній куртці, батьки божеволіють - особливі прикмети та фото

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві на Нивках зник мовчазний хлопець - пішов, не сказавши батькам ні слова

Також «Знай.uа " писав, що У Києві зник кучерявий підліток з червоним наплічником, рідні благають про допомогу