В Києві розшукують неповнолітнього хлопця, який пішов в дому та не повернувся.

Про це повідомляє "Київ Оперативний.

У Києві вже добу розшукують неповнолітнього Бойка Микиту Євгенійовича, 24.12.2002 року народження. Відомо, що у четвер, 5 березня близько 16:00 хлопець вийшов з дому та не повернуся назад. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відключений.

Бойко Микита


Особливі прикмети: на вигляд на 17 – 18 років, зріст 175см, волосся світле, кучеряве. Хлопець був одягнутий в джинси синього кольору, куртку темного кольору, футболку темного кольору з візерунком, при собі був рюкзак червоного кольору.

Якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Увага! #Розшук! Голосіївським УП встановлюється місцезнаходження неповнолітнього Бойка Микити Євгенійовича, 24.12.2002...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 5 maart 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.